Despre noi, oamenii PIXIF

Suntem Eduard si Alina Canura si reprezentam Pixif Studio, o companie tanara din Bucuresti infintata in 2019, cu capital 100% romanesc.

Marius Eduard Canura
Director General / Creative Manager

Salut, sunt Eduard, am 44 de ani si sunt fotograf / grafician full-time. Am peste 20 ani de experienta in grafica pe calculator si circa 8 ani in fotografie. Nu am facut asta “de cand ma stiu”, debutul meu profesional a fost ca grafician pe la inceputul anilor 2000, apoi am lucrat dupa facultate ca meteorolog in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (A.N.M.), timp de aproape 10 ani. Prin 2016 mi-am descoperit pasiune pentru fotografiat si pentru ca imi place sa fac totul ca la carte, am urmat un curs aprofundat de fotografie timp de 1 an, fiind licentiat sa functionez ca fotograf autorizat conform CAEN. Mi-am dat demisia de la A.N.M. si am inceput sa lucrez in primii 2 ani ca asistent sau fotograf secund la alti fotografi consacrati, am mers la multe workshopuri si seminarii tematice si am inceput sa creez conexiuni cu comunitatea fotografica romaneasca. In 2019 am facut pasul cel mare si am infintat impreuna cu sotia mea Alina, firma de servicii media Pixif Studio, in care fiecare isi impartaseste in mod egal experienta proprie acumulata in anii anteriori.

Alina Maria Canura (Anghel)
Director Executiv / P.R. Manager

Buna. Eu sunt Alina Maria Canura (Anghel). Am 37 de ani, sunt beauty-blogger, content creator, social-media strategist si detin domeniul alina-anghel.com, unul din cele mai vechi domenii active din segmentul beauty/fashion. Am fost “online” inca de la inceputul anilor 2000, cand am descoperit internetul ca fiind cel mai cool lucru care s-a putut inventa, iar de atunci suntem intr-o simbioza perfecta, invatand sa evoluez permanent ca sa imi tin urmatorii activi. Am fost intotdeauna curioasa si am considerat ca am mereu ceva de spus, iar  pentru ca imi place sa ma fac auzita in anul 2011 m-am hotarat sa fac totul oficial, luand nastere astfel blogul personal, care este si acum dupa mai bine de 10 ani activ si cu un trafic intens. Sunt pasionata de social media si digital marketing si sunt la curent cu toate noutatile din domeniu, specializandu-ma continuu prin cursuri online, cel mai notabil fiind cel absolvit la Google Academy. Din 2016 lucrez pentru cel mai mare procesator de plati din Romania, unde mi-am perfectat multe din skill-urile cu care ma mandresc: sales, social media marketing, comunicare, content si correct writing. Din 2019 le conduc departamentul de Marketing, iar printre atributiile mele cele mai de seama se numara planificarea strategica si comunicarea cu clientii. Imi doresc sa te ajut sa cresti si iti ofer tot knowledge-ul acumulat in toti acesti ani.

Certificate & Distinctii

Scroll to Top