Daca ai inceput timid un business in domeniul fotografiei sau in cel de grafica, dar nu ai facut si pasul cel mare de a infinta o forma juridica de lucru (PFA, SRL) din motivele tale (costuri, teama, comoditate, etc.), ca sa poti lucra legal acum iti oferim posibilitatea de a colabora cu noi contra unui mic comision.

Propunerea pe care ti-o facem este una cat se poate de simpla. Inchei cu noi un contract de lucru pe drepturi de autor pe o perioada determinata (1, 3, 6, 12 luni) care iti confera posibilitatea de a oferi factura fiscala clientilor tai prin intermediul firmei noastre. Odata cu semnarea contractului vei primi si un cont in aplicatia noastra SmartBill, de unde poti emite instantaneu proforme, facturi si chitante, chiar si de pe telefonul mobil. Circuitul e simplu, tu negociezi cu clientii tai suma pe care o vrei pentru serviciile pe care le prestezi, ei platesc in contul nostru de firma, odata ce intra banii, noi suntem instiintati si transferam imediat banii mai departe catre contul tau de persoana fizica, mai putin comisionul de 10% pe care noi il percem pentru acest serviciu.

In felul acesta toata lumea este fericita, clientul e sigur de seriozitatea ta, tu ai garantia contractuala ca esti platit la timp, iar noi ca am putut ajuta pe cineva.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne trimiti un email la b2b@pixif.ro

Scroll to Top